Sverige resan

Nu äntligen har jag tid att berätta om Sverige resan! resan har varit ortoligt bra, och vi hann göra allting som vi ville ha gjort, fast vi inte var där så länge. jag kommer inte att berätta så myckert vad vi har gjort utan bilderna får tala för sig själv.
 
Dag 1. Vi åkte med dagbåt från Åbo till stockholm.  När vi kom fram på kvällern (kommer inte ihåg vilken tid kanske sju, åtta tiden) så körde vi till pappas kusin Stina som bor på en husbåt mitt i stockholm. där åt vi lite smörgåsar m.m. och efter en stund kom pappas barndomskompis Frank dit. Och sen for vi på stan en stund.
 
Dag 2, For vi till Gröna lund, men det så synd att insane var stäng för att en liknande attraktion i spanien  hade det varit en döds olycka. sen halv 8 (svensk tid) så for vi till skansen för att se på allsång på skansen och det var faktiskt helt okej. Efter allsång på skansen for vi tll mammas kompis malin och hennes familj som bor en liten bit utanför stockholm.
 
Dag 3 vaknade vi ca 9.00 och åt riktigt gott morgonmål vid Malins efter det for vi till en sjö för att simma och det var väldigt sjönt eftersom det var otroligt hett. klockan tolv körde vi till ett ställe som heter barkaby där det finns fullt med olika outletter och jag hittade bl.a ett nytt stativ och en liten reflexskärm. klockan 3 körde vi till franks jobb för att hemta honnom och sedan köra till deras hus i eskilstuna, och det var så otroligt fint! och sen på kvällen for vi tillbaka till Malins.
 
Dag 4. vaknade vi kl 6 för att hinna med dagbåten. vi åkte med viking grace och den var väldigt annorlunda än de andra viking båtarna, på ett bra sätt.
 
 
 
 
 
 
 
 
kanadagäss på skansen :)
 
Malins hund Bennie (Boss bror)
Franks hund Stella
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Resor | |
Upp